lørdag 9. mai 2015

Empatidukken Tom og andre leker...

For en liten tid tilbake var en leverandør av leker, Amajo, i barnehagen til Erik. Han viste frem forskjellige bryterstyrte leker som vi kunne søke på til han. Erik skal i første omgang ha Paletto i barnehagen. Et slags musikkinstrument/ kommunikasjonsverktøy hvor han først kun skal ha èn bryter, men etterhvert skal han kunne lære (forhåpentligvis) å trykke på forskjellige farger eller bilder vi kan feste på fargene. Dette blir sikkert veldig moro for Erik som synes lyder er veldig fascinerende!

Men mannen fra Amajo hadde med seg så mye fint! og Erik la sin elsk på empatidukken Tom. Den  er nå hans til odel og eie. Hentet den på posten i går.

Nesekos:-)

Disse empatidukken er helt supre! De skal være fine for barn med lærevansker, uro, barn som trenger trøst eller trenger en kompis å prate med. Jeg har lett etter dukker til Erik som er myke "all over"; dukker som har uttrykksfulle øyne og som er gode å ta i og holde rundt og det er disse dukkene:-) Tunge og autentiske, nesten så jeg får lyst til å klemme den litt selv også...

Jeg kjøpte også et bord som heter Trabasack og endelig har vi et bord til hans "kose-stol", Special tomatoe (vet virkelig ikke hva som ligger bak det navnet...)

Erik i sin Special Tomatoe


Bordet er mykt under og hviler på lårene hans. Det er stabilt og har en myk overflate på toppen som man kan fest ting til med borrelås. Yes! Endelig kan han ha leker på fanget som vi kan feste fast, som for eksempel aktivitetsbrett og snurrekaruseller. Har tenkt lenge på at jeg skulle hatt et bord til denne stolen og nå har vi det:-)

Søte Erik er supertrøtt på bildene og sovnet raskt etterpå med den nye tøydukken sin, Tom:-)