Media


Reportasje i Se og Hør uke 13. 2018


Selvfølgelig benytter vi oss av avlastning!

Kort Sagt i Aftenposten 22.11.16

"Beate og sykdommen hennes skal hjelpe forskerne"

Reportasje om mitt år med brystkreft i Budstikka Fredag 07. oktober 2016
Les reportasjen HER.

FORMTEST: Fysiolog Anders Husøy tester hjerte- og lungekapasiteten til Beate Lien (41) før operasjon, under cellegift- og strålebehandling og ett år etter. Foto: 

"Vi har fokus på det friske i barnet"

Barnehagen til Erik i Budstikka Lørdag 19. desember 2015
Les artikkelen HER.

Fascinert: Erik Lien-Gulbrandsen (4) får muligheten til å fokusere på ett og ett inntrykk i sansesamlingene. Her sammen med barnepleier Astrid Gunnerød.
Fascinert: Erik Lien-Gulbrandsen (4) får muligheten til å fokusere på ett og ett inntrykk i sansesamlingene. Her sammen med barnepleier Astrid Gunnerød. Foto: "Haug skole, igjen"

Debattinnlegg angående Haug Skole i Budstikka 16. desember 2015
Les innlegget HER.
Erik på hytta i sommer

" ...Da vil jeg at skolen skal være den spydspissen dere liker å kalle Haug skole, selv om dere sabler ned tilbudet år for år"  Foto: Beate L. Lien

"Akutthjelp for familier"

Leserinnlegg angående Akutthjelpen i Budstikka Fredag 30. oktober 2015
Les innlegget HER.
FÅR HJELP: Andria Wilson fra «Akutthjelpen i hjemmet» bistår Beate Lien og hennes familie. – Vi trenger Akutthjelpen for småbarnsfamilier i Bærum, og vi trenger det i resten av Norge, skriver Beate Lien,  FOTO: TRINE JØDAL
FÅR HJELP: Andria Wilson fra «Akutthjelpen i hjemmet» bistår Beate Lien og hennes familie. – Vi trenger Akutthjelpen for småbarnsfamilier i Bærum, og vi trenger det i resten av Norge, skriver Beate Lien, FOTO: TRINE JØDAL

"Hadde ikke klart oss uten Akutthjelpen"

Artikkel om Akutthjelpen i Budstikka Lørdag 24. oktober 2015
Les artikkelen HER.
KJÆRLIG AVLASTING: Vanligvis er det enten mamma Beate Lien (40, t. h) eller ektemannen som gjør Erik (4) klar for barnehagen. Men siden mamma har fått brystkreft og nylig har operert vekk det ene brystet, kan hun ikke engang løfte sin egen sønn. Andria Wilson (t.v.) kom også til unnsetning da Erik var baby og familien ennå ikke visste at han var multihandikappet.
KJÆRLIG AVLASTING: Vanligvis er det enten mamma Beate Lien (40, t. h) eller ektemannen som gjør Erik (4) klar for barnehagen. Men siden mamma har fått brystkreft og nylig har operert vekk det ene brystet, kan hun ikke engang løfte sin egen sønn. Andria Wilson (t.v.) kom også til unnsetning da Erik var baby og familien ennå ikke visste at han var multihandikappet. Foto: Ingen kommentarer: